Terug naar Actueel

Digitale weerbaarheid Nederland blijft achter op groeiende dreiging

Gepubliceerd op:
Digitale weerbaarheid Nederland blijft achter op groeiende dreiging - Startel ICT Opleidingen

Op de website van het Nationaal Coördinator Terorrismebestreiding en Veiligheid is een interessant artikel te lezen over het achter blijven van de digitale weerbaarheid in Nederland ondanks een groei van dreigingen.

Nederlanders krijgen meer te maken met apparatuur die gekoppeld zijn met het internet (IOT). Dat staat onder anderen in het Cybersecuritybeeld Nederland 2017 (CSBN 2017) van de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Beveiligen van huis en werkomgeving is een must en bewust worden is noodzakelijk.

Hoewel bedrijven, overheid en burgers wel stappen ondernemen om onze digitale wereld veiliger te maken, gaat dit helaas nog niet snel genoeg.

Wij als StarTel hebben de nodige trainingen die we voeren waardoor mensen zich beter kunnen weren tegen cybercrime.

https://www.startel.nl/trainingen/security/

https://www.startel.nl/training/introductie-iot-met-raspberry-pi-en-grovepi/

Werkconferenties of een bezinningstweedaagse; het kan allemaal bij Startel

Gepubliceerd op:
Werkconferenties of een bezinningstweedaagse; het kan allemaal bij Startel - Startel ICT Opleidingen
  Dit is toch werkelijk een prachtige locatie waar je veel meer mee kunt doen Marco! Als nieuwbakken algemeen manager zit ik aan tafel met één van de trainers kennis te maken. Ik ben het ogenblikkelijk met haar eens. Het is absoluut een doel van mij om veel meer organisaties en mensen te laten profiteren van deze unieke locatie en mogelijkheden. En natuurlijk is het heel erg fijn om daarin bevestigd te worden.
 

Het functioneel domein wordt volwassen - door Ton van den Hoogen

Gepubliceerd op:
Het functioneel domein wordt volwassen - door Ton van den Hoogen - Startel ICT Opleidingen
Het functionele domein is een vakgebied dat de laatste jaren volwassen is geworden. Met functies/rollen als key-users, functioneel beheerders, product owners, informatiemanagers, business analisten, informatiearchitecten en meer. Maar wat heb je als gereedschap nodig in zo’n functie of rol?