Terug naar Actueel

Digitale weerbaarheid Nederland blijft achter op groeiende dreiging

Gepubliceerd op:
Digitale weerbaarheid Nederland blijft achter op groeiende dreiging - Startel ICT Opleidingen

Op de website van het Nationaal Coördinator Terorrismebestreiding en Veiligheid is een interessant artikel te lezen over het achter blijven van de digitale weerbaarheid in Nederland ondanks een groei van dreigingen.

Nederlanders krijgen meer te maken met apparatuur die gekoppeld zijn met het internet (IOT). Dat staat onder anderen in het Cybersecuritybeeld Nederland 2017 (CSBN 2017) van de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Beveiligen van huis en werkomgeving is een must en bewust worden is noodzakelijk.

Hoewel bedrijven, overheid en burgers wel stappen ondernemen om onze digitale wereld veiliger te maken, gaat dit helaas nog niet snel genoeg.

Wij als StarTel hebben de nodige trainingen die we voeren waardoor mensen zich beter kunnen weren tegen cybercrime.

https://www.startel.nl/trainingen/security/

https://www.startel.nl/training/introductie-iot-met-raspberry-pi-en-grovepi/

MCTL (Managing Computer Technology Library)

Gepubliceerd op:
MCTL (Managing Computer Technology Library) - Startel ICT Opleidingen
Hoe haalt u uit IT wat erin zit? Hoe zorgt u voor een (blijvend) optimale inzet van IT in uw eigen bedrijf? Dat zijn de vragen die binnen MCTL (‘Managing Computer Technology Library’) centraal staan. Een systematische aanpak, van operationeel tot strategisch niveau, zorgt voor een juiste invulling van die vragen.
 

Functionaris Gegevensbescherming

Gepubliceerd op:
Functionaris Gegevensbescherming - Startel ICT Opleidingen
Nieuw bij StarTel; de training/leergang Functionaris Gegevensbescherming In februari 2018 start weer een opleiding waarbij u binnen 6 dagen wordt opgeleid tot GECERTIFICEERD Functionaris Gegevensbescherming.