Terug naar Actueel

Digitale weerbaarheid Nederland blijft achter op groeiende dreiging

Gepubliceerd op:
Digitale weerbaarheid Nederland blijft achter op groeiende dreiging - Startel ICT Opleidingen

Op de website van het Nationaal Coördinator Terorrismebestreiding en Veiligheid is een interessant artikel te lezen over het achter blijven van de digitale weerbaarheid in Nederland ondanks een groei van dreigingen.

Nederlanders krijgen meer te maken met apparatuur die gekoppeld zijn met het internet (IOT). Dat staat onder anderen in het Cybersecuritybeeld Nederland 2017 (CSBN 2017) van de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Beveiligen van huis en werkomgeving is een must en bewust worden is noodzakelijk.

Hoewel bedrijven, overheid en burgers wel stappen ondernemen om onze digitale wereld veiliger te maken, gaat dit helaas nog niet snel genoeg.

Wij als StarTel hebben de nodige trainingen die we voeren waardoor mensen zich beter kunnen weren tegen cybercrime.

https://www.startel.nl/trainingen/security/

https://www.startel.nl/training/introductie-iot-met-raspberry-pi-en-grovepi/

Beveilig je data met een training van EC Council

Gepubliceerd op:
Beveilig je data met een training van EC Council - Startel ICT Opleidingen
Er wordt steeds meer aandacht besteed aan security issues. De wereld verandert en beveiliging wordt een steeds belangrijker thema. De meest vooraanstaande trainingen op dit gebied zijn de trainingen van EC Council.
 

Flex-University: studeren op jouw manier

Gepubliceerd op:
Flex-University: studeren op jouw manier - Startel ICT Opleidingen
Frits van Drie, Microsoft Certified Trainer, Consultant Microsoft Networks en eigenaar 3-Link Opleidingen, begeleidt al een aantal jaren de Flex-University bij StarTel rondom Microsoft server en workstation beheer. In dit blog geeft hij vanuit zijn positie als trainer zijn visie op de Flex-University en de voordelen voor de cursist.