Terug naar Actueel

StarTel Inloopavond 'Microsoft Big Data and Advanced Analytics'

Gepubliceerd op:
StarTel Inloopavond 'Microsoft Big Data and Advanced Analytics' - Startel ICT Opleidingen

Graag willen we u uitnodigen voor een inloopavond op dinsdag 19 december a.s. georganiseerd door StarTel in samenwerking met trainer Peter ter Braake. Deze avond zal gaan over 'Microsoft Big Data and Advanced Analytics: Cortana Intelligence Suite Overview'.

Tijdens deel 1 van het programma zal Peter ter Braake u iets vertellen over Microsoft en Big Data. Want ook aan Microsoft is de moderne tijd van Big Data, Artificial Intelligence (AI) en predictive Analytics niet voorbij gegaan. Sterker nog, Microsoft heeft een hele suite van services beschikbaar voor de Big Data engineer en voor de Data Scientist om mee aan de slag te gaan. Er is voor elk scenario een mogelijkheid. 

Tijdens het tweede inhoudelijke gedeelte van de avond kijken we zowel naar wat Microsoft aan Big Data tools en oplossingen biedt als ook naar de verschillende Machine Learning mogelijkheden. Veel komt samen in de Cortana Intelligence Suite. Na deze sessie kent u de verschillende componenten en hun onderlinge samenhang (van Hadoop en Data Lake, tot Machine Learning en R) en de real-time predictive mogelijkheden.

Het programma
17:30 – 18:30 inloop met een winterbuffet
18:30 – 19:15 Deel 1: Microsoft in de moderne tijd
19:15 – 19:30 Koffie / Thee
19:30 – 20:15 Deel 2: Cortana Intelligence Suite
20:15 – 21:00 Afsluiting met een borrel

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. StarTel wil met het organiseren van deze kennissessies bijdragen aan het up to date houden van uw relevante vakkennis.

 

Aanmelden kan door je gratis ticket te bestellen via EventBrite

 

Ik hoop u 19 december te mogen begroeten!

Marco Wagenveld
Algemeen Manager StarTel
info@StarTel.nl  -  LinkedIn

Fijne kerstdagen en een educatief nieuw jaar!

Gepubliceerd op:
Fijne kerstdagen en een educatief nieuw jaar! - Startel ICT Opleidingen
Op de drempel van het nieuwe jaar willen we u graag bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We hopen u in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten in de J.C. Kapteyn sterrenwacht en bij te staan als uw partner in ontwikkeling.  
 

Werkconferenties of een bezinningstweedaagse; het kan allemaal bij Startel

Gepubliceerd op:
Werkconferenties of een bezinningstweedaagse; het kan allemaal bij Startel - Startel ICT Opleidingen
  "Dit is toch werkelijk een prachtige locatie waar je veel meer mee kunt doen Marco!". Als nieuwbakken algemeen manager zit ik aan tafel met één van de trainers, Paola Pisu van Ombra Della Terra, kennis te maken. Ik ben het ogenblikkelijk met haar eens. Het is absoluut een doel van mij om veel meer organisaties en mensen te laten profiteren van deze unieke locatie en mogelijkheden. En natuurlijk is het heel erg fijn om daarin bevestigd te worden.