Vrijblijvende offerte

Heeft u vragen en/of opmerkingen of wilt u meer informatie over een opleiding van Startel ? Aarzel dan niet en vul het formulier hiernaast in, we zullen dan z.s.m. contact met u opnemen!

@
Velden met een * zijn verplicht.

Examencentrum StarTel

Als examencentrum is StarTel geautoriseerd en gecertificeerd voor zowel VUE, EXIN als Prometric,. Bij ons kunt u terecht voor vele ICT-examens waaronder die van Microsoft, Citrix, Cisco, Novell, VMware, Linux (LPI), Oracle (SUN), ITIL, ASL, BiSL, etc.

Examens worden individueel per computer afgenomen en de uitslag is veelal direct na afloop bekend.

Er is doorgaans voldoende ruimte in ons examenlokaal, dus u kunt in principe zelf bepalen wanneer u examen doet. 

Mogelijke tijden: elke werkdag behalve woensdag om 10:00 uur, 12:00 uur en 14:00 uur.

Mocht na uw online boeking blijken dat er toch geen plaats is, dan nemen wij uiteraard z.s.m. contact met u op om een ander tijdstip te bepalen.  

TIP: Onderstaand kunt u zich direct inschrijven voor een examen

 

opmerkingen:

  • U dient zich tenminste twee werkdagen voor het examen aan te melden.
  • Annuleren van een examen kan kosteloos, mits dit twee werkdagen voor de examendag gebeurt. Annuleert u later of komt u onverhoopt niet opdagen, dan zijn we genoodzaakt de kosten van het examen geheel in rekening te brengen. De aankoop van het examenmateriaal heeft dan namelijk al plaatsgevonden. 
  • Indien u in het verleden Microsoft-examens bij Pearson VUE heeft afgelegd, graag uw MS-nummer vermelden op het aanmeldingsformulier.
  • Wij accepteren geen examenvouchers.
  • De examens worden altijd afgenomen in de J.C. Kapteyn Sterrenwacht van StarTel. Voor een routebeschrijving, zie de pagina 'contact'.
  • Gebruik onderstaand formulier voor de inschrijving voor examens.

 

StarTel is in verband met de kerstvakantie gesloten van 25 december t/m 5 januari. In deze periode kunnen er dan ook geen examens worden afgelegd!!

Inschrijven voor een examen

Gegevens aanvrager
Examen
Gegevens deelnemer
Bedrijfsgegevens
Aanvullende gegevens