14 juni 2023
6/14/2023

Startel al meer
dan 25 jaar
dé IT-opleider

Wat heb jij nodig om uit te blinken?

Of plan stap voor stap jouw opleidingstraject

Met Startel kom jij verder

  • Cursisten

    Benieuwd op welke manieren Startel jou kan laten uitblinken? Deze IT-talenten gingen je voor en laten je zien hoe. Lees hier hoe deelnemers de kennis en vaardigheden die zij bij Startel hebben verworven hebben gebruikt om hun carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

    Bekijk alle testimonials

  • Organisaties

    Kennis is er om te delen. Ontdek welke toonaangevende bedrijven en instellingen voor Startel hebben gekozen om hun medewerkers te voorzien van praktische kennis en vaardigheden.

    Bekijk klanten

  • Gecertificeerd partner van

    Wij werken samen met vooruitstrevende organisaties om ervoor te zorgen dat ons assortiment actueel en relevant is. Deze samenwerkingen geven ons inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT.

    Bekijk onze accreditaties

9,2 118 reviews
Bekijk alle testimonials

Welkom bij Startel

Al 25 jaar dé opleider op het gebied van IT in Nederland

Startel is jouw vertrouwde partner in IT-opleidingen, -trainingen en meer. Wij helpen jou in iedere stap in je carriere. Jij kiest jouw richting en wij hebben passende opleidingen.

Ons eigen trainings- en examencentrum is centraal gevestigd in Drachten, Friesland. Met meer dan 25 jaar ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige IT-trainingen, geven wij vooruitgang en professionele ontwikkeling ruim baan. Onze trainingen worden verzorgd door professionals met aantoonbare praktijkkennis en zijn geschikt voor iedereen die zijn/haar IT-kennis wil uitbreiden, van beginners tot ervaren professionals. Of je nu jouw vaardigheden wilt aanscherpen, een nieuwe carrière in de IT wilt beginnen, of je wilt laten certificeren, Startel helpt jou je ambities waar te maken in de IT-wereld op een manier die het beste bij jou past.

Lees meer

  • Jons van der Heul

    “Startel bood me de springplank naar een nieuwe carrière”

    Lees meer
  • Alex Tabak

    “De manier waarop Startel opleidt, geeft veel vertrouwen”

    Lees meer
  • Gerrit Meijering

    “Startel heeft altijd een passend aanbod op onze vraag”

    Lees meer

Zij leren je alles

Trainers aan het woord

 

Wij begrijpen dat de kern van elke succesvolle training ligt bij de kwaliteit en expertise van de trainers. Daarom werken we samen met de meest deskundige trainers met jarenlange ervaring in hun specifieke vakgebieden.

Onze trainers bieden persoonlijke aandacht en begeleiding om ervoor te zorgen dat elke deelnemer het meeste uit de training haalt. Naast theoretische kennis, hebben onze trainers ook veel aantoonbare praktijkervaring, wat essentieel is voor praktijkgerichte trainingen.

Hiernaast kun je lezen wat enkele van onze trainers aan jou willen vertellen.

Geef richting
aan jouw carrière

Bij Startel begrijpen we dat het kiezen van de juiste training(en) essentieel is voor succes in jouw carrière. Om jou te helpen bij het maken van de beste keuze hebben wij speciale roadmaps ontwikkeld. Deze geven jou een duidelijk en actueel overzicht van trainingen binnen een bepaald vakgebied. Elke roadmap is ontworpen om jou te begeleiden van basiskennis tot specialistische vaardigheden. Ook laten ze je zien welke training(en) je kunt volgen om een bepaald certificaat te behalen.

Benieuwd naar jouw leerpad? Vul je voornaam, achternaam en e-mail in en klik op ‘Verzenden’ om de interactieve roadmap gratis te ontvangen. Grijp deze unieke kans om jouw leerdoelen te behalen.