Zelfstudie

Voor de meeste technische trainingen die door StarTel worden aangeboden is MOC On-Demand studiemateriaal beschikbaar om de training door middel van zelfstudie te doorlopen. Van dit uitgebreide lesmateriaal wordt ook gebruik gemaakt in onze klassikale trainingen.

Microsoft Official Courses On-Demand (MOC On-Demand) combineert video, tekst, praktijklabs en kenniscontroles om u te helpen uw Microsoft-technologievaardigheden te ontwikkelen - op uw eigen schema, in uw eigen tempo en op uw eigen locatie. U hoeft geen tijd en geld te spenderen aan het reizen naar een leslocatie of het volgen van lesuren - met een computer en een internetverbinding kunt u uw MOC On-Demand op elk gewenst moment bereiken.

MOC On-Demand worden gecreëerd door de beste technische en educatieve experts in Microsoft-technologieën: Microsoft Certified Trainers (MCT's) en experts op het gebied van inhoud. Het bevat inhoud wat direct van de bron afkomstig is en dus hands-on training omvat. Verder is het altijd en overal beschikbaar. Dit alles maakt MOC On-Demand een ideale oplossing voor professionals die weinig tijd hebben, maar die wel graag hun IT-vaardigheden willen laten groeien- en daarmee hun carrière.

Zelfstudie is voor veel mensen een uitstekende manier om kennis en certificering uit te breiden. Wanneer echter op specifieke onderdelen toch ondersteuning van een trainer gewenst is, dan kunt u altijd aansluiten bij een van de klassikale trainingen die maandelijks bij ons op locatie in de Flex University plaatsvinden. Daarnaast is ondersteuning door een gecertificeerde trainer op afstand altijd bespreekbaar.

Neem contact met ons op voor de beschikbare trainingen.