Terug naar Actueel

Functionaris Gegevensbescherming

Gepubliceerd op:
Functionaris Gegevensbescherming - Startel ICT Opleidingen

Nieuw bij StarTel; de training/leergang Functionaris Gegevensbescherming

In februari 2018 start weer een opleiding waarbij u binnen 6 dagen wordt opgeleid tot GECERTIFICEERD Functionaris Gegevensbescherming.

Inhoud leergang / Training Functionaris Gegevensbescherming

De training bestaat in de basis uit de volgende onderdelen:


Professionele kwaliteiten Functionaris Gegevensbescherming:

  • Juridisch; Bekend met nationale en Europese gegevensbeschermingswetten en –gebruiken evenals diepgaande kennis van de AVG.
  • ICT-technisch; Kennis van de bedrijfstak en de organisatie van de verantwoordelijke. De FG dient voldoende inzicht te hebben in de uitgevoerde gegevensverwerking, de informatiesystemen en de behoefte van de verantwoordelijke op het gebied van veiligheid van gegevens en gegevensbescherming.
  • Organisatorisch; Voldoende kennis van de administratieve regels en procedures van de organisatie.

Doorlopende training:

FG’s dienen de kans te krijgen bij te blijven op het gebied van gegevensbescherming. Het streven moet zijn het kennisniveau van de FG doorlopend te verhogen en hij of zij moet aangemoedigd worden om aan trainingen over gegevensbescherming en andere vormen van professionele ontwikkeling deel te nemen. Vanuit de opleider die de certificering verzorgt wordt middels nieuwsbrieven minimaal eens per kwartaal de meest recente kennis gedeeld terwijl eens per jaar een examen wordt afgenomen nadat is deelgenomen aan de jaarlijkse terugkomdag.

 

Wilt u meer weten over de training / leergang of direct inschrijven? U vindt de cursus Functionaris Gegevensbescherming in ons trainingsaanbod >>

MCTL (Managing Computer Technology Library)

Gepubliceerd op:
MCTL (Managing Computer Technology Library) - Startel ICT Opleidingen
Hoe haalt u uit IT wat erin zit? Hoe zorgt u voor een (blijvend) optimale inzet van IT in uw eigen bedrijf? Dat zijn de vragen die binnen MCTL (‘Managing Computer Technology Library’) centraal staan. Een systematische aanpak, van operationeel tot strategisch niveau, zorgt voor een juiste invulling van die vragen.
 

StarTel Inloopavond 'Microsoft Big Data and Advanced Analytics'

Gepubliceerd op:
StarTel Inloopavond 'Microsoft Big Data and Advanced Analytics' - Startel ICT Opleidingen
We hebben een hele leuke avond gehad waarbij we een opkomst van ruim 50 man hadden.