Terug naar Referenties

StarTel verzorgt .NET Masterclass Visual Studio 2010 voor Logica

StarTel verzorgt .NET Masterclass Visual Studio 2010 voor Logica - Startel ICT Opleidingen

StarTel heeft onlangs een zeer succesvol opleidingstraject verzorgd op het gebied van Visual Studio 2010 voor een groep consultants van Logica. In een intensief opleidingstraject werden de cursisten door een combinatie van klassikale trainingen, zelfstudie en examentrainingen voorbereid op verschillende Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) certificeringen op het gebied van Visual Studio 2010. StarTel is Microsoft Partner Gold Learning. De trainingen werden verzorgd door een Microsoft Certified Trainer met behulp van het officiele Microsoft cursusmateriaal. Tussen de verschillende trainingen konden de cursisten in de Virtuele leeromgeving van StarTel het geleerde in de praktijk brengen.

StarTel verzorgt incompany CWNA training voor medewerkers van Philips Eindhoven

Gepubliceerd op:
StarTel verzorgt incompany CWNA training voor medewerkers van Philips Eindhoven - Startel ICT Opleidingen
Begin oktober 2017 heeft StarTel voor medewerkers van Philips Eindhoven een training Certified Wireless Network Administrator (CWNA) georganiseerd. Deze training is met tevredenheid afgerond.
 

StarTel ondersteunt Scania IT Nederland BV bij migratie naar Windows 7

Gepubliceerd op:
StarTel ondersteunt Scania IT Nederland BV bij migratie naar Windows 7 - Startel ICT Opleidingen
'We zijn erg tevreden over de samenwerking, training en afhandeling van het opleidingstraject voor Windows 7', aldus Henk Compagner van Scania IT Nederland BV. Begin maart 2011 heeft StarTel een opleidingstraject op het gebied van Windows 7 verzorgd voor een groep van 23 Servicedesk - en Supportmedewerkers van Scania IT Nederland BV te Zwolle. Tijd…